27 mei 2024

De bus van Madrid Airport (MAD) naar het centrum van Madrid

Als je van plan bent om vanaf de luchthaven Madrid-Barajas naar het centrum van Madrid te reizen, dan kun je ook kiezen voor de bus. Er zijn verschillende buslijnen die je vanaf de luchthaven naar het centrum van Madrid brengen.

Een van de populairste buslijnen is de Express Aeropuerto, die elke 15 minuten vertrekt vanaf de luchthaven en naar verschillende delen van Madrid rijdt, waaronder Atocha en Plaza de Cibeles. De rit duurt ongeveer 40 minuten en een enkele reis kost €5,-. Er zijn ook speciale combitickets beschikbaar waarmee je zowel de bus als de metro kunt gebruiken.

Een andere optie is de lijn 200, die vertrekt vanaf de luchthaven en naar het stadsdeel Barajas rijdt, waar je kunt overstappen op de metro of een andere buslijn. De rit duurt ongeveer 30 minuten en een enkele reis kost €1,50.

Er zijn ook andere buslijnen beschikbaar die naar verschillende delen van Madrid rijden, zoals de lijnen 101 en 203. Deze buslijnen zijn echter minder frequent en rijden naar specifieke bestemmingen, dus het is belangrijk om vooraf te controleren of de buslijn stopt op de plek waar je naartoe wilt.

Tickets voor de bus kun je kopen bij de automaten op de luchthaven of bij de buschauffeur. Het is aan te raden om vooraf te controleren welke buslijn het meest geschikt is voor jouw bestemming en om rekening te houden met de vertrektijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *