17 april 2024

Hoe bereikt u het centrum van Barcelona vanaf de luchthaven van Reus?

Het vliegveld van Reus, officieel bekend als Luchthaven Reus (Aeroport de Reus in het Catalaans), ligt ongeveer 100 kilometer ten zuiden van Barcelona. Hoewel het niet zo dichtbij is als de luchthaven Barcelona El Prat, is het nog steeds een populaire keuze voor veel reizigers die Barcelona willen bezoeken. In dit artikel bespreken we de beste manieren om van de luchthaven Reus naar het centrum van Barcelona te komen.

  1. Bus: Er zijn directe busdiensten van de luchthaven Reus naar het centrum van Barcelona. Het bedrijf Hispano Igualadina/Plana rijdt meerdere keren per dag naar Barcelona, met een reistijd van ongeveer 1,5 tot 2 uur.
  2. Trein: U kunt ook de trein nemen van Reus naar Barcelona. U moet echter eerst een bus of taxi nemen naar het treinstation van Reus, dat niet op loopafstand van de luchthaven ligt. De treinreis naar Barcelona duurt ongeveer 1,5 uur.
  3. Autoverhuur: Als u liever op uw eigen tempo reist, kunt u overwegen een auto te huren op de luchthaven van Reus. De rit naar Barcelona duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het verkeer en de route die u kiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *