27 mei 2024

Deze restaurantjes MOET je proberen in Barceloneta als je een weekend in Barcelona bent!

Als je op zoek bent naar heerlijk eten in Barcelona, dan is de wijk Barceloneta de perfecte plek om te bezoeken. Deze oude visserswijk, gelegen aan de Middellandse Zee, staat bekend om zijn uitstekende restaurants en visgerechten. Hier zijn enkele van de beste restaurants in Barceloneta die je niet mag missen:

  1. Can Majó – Dit restaurant is een lokale favoriet en staat bekend om zijn heerlijke paella en verse visgerechten. Het heeft een prachtig uitzicht op de haven en de zee en is perfect voor een romantisch diner.
  2. La Cova Fumada – Dit is een oude vissersbar die bekend staat om zijn traditionele Catalaanse gerechten en tapas. Het heeft een ontspannen sfeer en is perfect voor een informele maaltijd met vrienden.
  3. El Vaso de Oro – Dit is een bierbrouwerij die bekend staat om zijn ambachtelijke bieren en heerlijke tapas. Het is populair bij zowel locals als toeristen en is een geweldige plek om te ontspannen na een dag sightseeing in Barcelona.
  4. La Mar Salada – Dit restaurant heeft een uitgebreide menukaart met zowel vis- als vleesgerechten. Het is gelegen aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de zee.
  5. Kaiku – Dit is een modern restaurant met een mediterrane keuken en uitzicht op de haven. Het heeft een uitgebreide wijnkaart en een prachtige selectie van desserts.

Of je nu op zoek bent naar traditionele Catalaanse gerechten of internationale keukens, Barceloneta heeft voor ieder wat wils. Het is de perfecte plek om te genieten van heerlijk eten en te ontspannen terwijl je uitkijkt over de zee. Vergeet niet om te reserveren, want deze restaurants zijn populair en kunnen snel volgeboekt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *