18 juli 2024

De beste vervoersopties van Girona Airport naar Barcelona

De luchthaven van Girona (ook bekend als Girona-Costa Brava Airport) ligt ongeveer 92 kilometer ten noordoosten van Barcelona. Hoewel het verder weg ligt dan de luchthaven Barcelona El Prat, wordt het nog steeds vaak gebruikt door reizigers die Barcelona willen bezoeken, vooral door degenen die met budgetmaatschappijen vliegen. In dit artikel bespreken we de beste manieren om van de luchthaven Girona naar het centrum van Barcelona te reizen.

  1. Bus: Het bedrijf Sagalés biedt een busdienst die de luchthaven van Girona verbindt met het Estació del Nord busstation in het centrum van Barcelona. De reis duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten, afhankelijk van het verkeer.
  2. Trein: Hoewel er geen directe treinverbinding is tussen de luchthaven van Girona en Barcelona, kunt u een bus nemen naar het treinstation van Girona en van daaruit de trein naar Barcelona nemen. De totale reistijd is ongeveer 1,5 tot 2 uur.
  3. Autoverhuur: Als u liever op uw eigen tempo reist, kunt u overwegen een auto te huren op de luchthaven van Girona. De rit naar Barcelona duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het verkeer en de route die u kiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *